"Από 7 χωριά...χωριάτες" - Οινική γευσιγνωσία
Σε ένα υπέδαφος που καλύπτεται από λάβα, ασβεστόλιθο και σχιστόλιθο επιφάνειας περίπου 90τ.χλμ., για πρώτη φορά ο πρωτοπόρος οινοποιός Πάρις Σιγάλας προσπάθησε να χαρτογραφήσει τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του Θηραϊκού αμπελώνα. Σε μικρογραφία μεγάλων οινικών περιοχών, όπως αυτών της Βουργουνδίας, του Μπορντώ, αλλά και της ευρύτερης Γαλλίας, η απόπειρα του Σιγάλα έδωσε καρπούς παρουσιάζοντάς μας τα αποτελέσματα ''7'' χωριών της Σαντορίνης στο νέο του project.
Από το Ακρωτήρι μέχρι την Οία με ενδιάμεσους σταθμούς τον Πύργο, το Μεγαλοχώρι, τα Φηρά, το Ημεροβίγλι και τον Βούρβουλο σε διαφορετικές ημερομηνίες συγκομιδής, και με παραμονή με τις οινολάσπες για περίπου ένα χρόνο στις δεξαμενές, η εκπληκτική προσωπικότητα του Ασύρτικου σε όλο της το μεγαλέιο.
Σε μια private οινική γευσιγνωμία στο Α' επίπεδο του Λίντο δοκιμάζουμε και συγκρίνουμε την όμοια-διαφορετικότητα.
Λίντο Οργανισμός/ 1o επίπεδο
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2410532693 & info@linto.gr
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2410532693 & info@linto.gr